vineri, 14 martie 2008

9. Recompensele genetice

Upgrade Genetic
O persoana de sex opus este evaluata de mintea inconstienta si apreciata ca fiind o partenera potrivita pentru realizarea unui upgrade genetic pentru linia ta genetica. In corp sunt eliberate substante „motivante” care te determina sa initiezi un contanct cu persoana ce ar putea duce la relatie de cuplu sau sex (inceputul upgrade-ului) cand acesti pasi sunt facut se schimba starile corpului si primesti o recomensa emotionala pentru actiunea intreprinsa. Continuarea relatiei are in vedere intemeierea unui cuplu pe termen lung si nasterea copiilor toate fiind sustinute de emotii „motivante” (indragostirea de exemplu) si emotii „recompensa” (implinire, bucurie, satisfactie).
Dupa primele contacte apar primele emotii „recompensa” -> cresterea stimei de sine, nivelul energetic crescut, senzatia de barbat superior, incredere, plus senzatiile de indragostire-cea mai inteligenta forma de motivare a corpului. Dupa actul sexual atat emotiile „motivatie” cat si „recompensele” se schimba pentru a sustine continuarea upgrade-ului genetic, poate aparea senzatia/trairea de iubire pe viata –motivatie foarte puternica si pe care mintea nu o poate inlatura, de regula prin ea corpul supune mintea si ii determina deciziile pana la sacrificiu- (in cazul in care apar obstacole in calea intemeierii cuplului).
Dupa stabilizarea cuplului si nasterea copiilor (upgrade finalizat) toate aceste emotii „motivatie” si „recompensa” isi diminueaza intensitatea si pot disparea, mai ales la barbat aparand stari de plafonare emotionala, prin care sunt determinati sa se reorienteze spre sexul opus pentru a descoperi noi oportunitati de upgrade genetic. Aici poate dezvoltarea economica ce are ca scop sustinerea copiilor si energia este investita aici, sau poate incepe infidelitatea – atitudine generatoare de culpabilitate si blocaj- sau constientizarea nevoilor emotionale si sexuale specific masculine si actionarea in vederea indeplinirii lor si obtinerii altor emotii „motivatie” si „recompensa” generate de persoane de sex opus, in conditiile in care ele prezinta potential de upgrade chiar daca acesta nu va fi realizat.
Aceste senzatii de „motivatie” si „recompensa” sunt printre cele mai puternice trairi masculine legate de cresterea nivelului complexitatii genei proprii si speciei. Sunt cele care il fac pe barbat sa simta ca este viu, plin de viata, initiator si datator de viata. Femeile reprezinta calea de acces spre aceste stari insa in dupa fiecare ciclu urmeaza un alt ciclu in mod necesar, si nu poate fi pastrat nelimitat la acelasi nivel.
Downgrade genetic
In cazul in care se initiaza relatii cu o partenera ce ar putea determina downgrade genetic (fata de nivelul propriu) realtiile sexuale cu ea sunt slab motivate emotional iar recompensele sunt mai degraba emotii „pedeapsa” – vinovatia, regretul, dezgustul etc. Corpul genereaza aceste emotii tocmai pentru a preveni downgrade-ul genetic si a nu periclita dezvoltarea speciei, riscand o involutie (care nu este in programele celulare principale). Aceste stari ar trebui recunoscute din faza de aparitie a lor si evitate relatiile cu partenere de acest gen pentru a evita emotile „pedeapsa” si lezarea emotionala ulterioara a partenerei. Vinovatia apare ca o impresie de realizare a unui pacat, iar greseala este tocmai fata de specia si gena proprie, eroare de comportament pe care corpul o pedepseste prin emotii de tipul celor enumerate mai sus - „pedeapsa”, pot aparea si ganduri de genul „nu vreau sa o mai vad, nu vreau sa ma mai intalnesc cu ea, sa o ma atinga… etc”.

Niciun comentariu: